ViaDia Keski-Uusimaa ry

ViaDia-tori

palvelemaan

Lämpimästi tervetuloa modernille ja siistille torille tekemään löytöjä, tapaamaan ihmisiä tai myymään tarpeettomaksi jääneitä tavaroita. Sijaintimme on Järvenpään nopeimmin kasvavassa kaupunginosassa Pajalassa, vain 0,2km Järvenpään rautatieasemalta. Ison ja trendikkään kierrätystavaramyymälämme tiloissa palvelee myös ViaDia Café.

Lue lisää kiinteistöyhtiö Emalikukasta

Olemme avoinna:
Ma-Pe klo 10-18
La-Su klo 10-15

Valimokuja 1, 04410 Järvenpää

Puh. 050 352 2000
torijarvenpaa@keski-uusimaa.viadia.fi
www.facebook.com/torijarvenpaa

Myyntipaikka

Sisältää myyntipöydän eli ylälevyn, alalevyn, vaaterekin ja henkarit. Nuppi- ja hakaneulat ovat myös pöytävuokraajan käytössä veloituksetta.

Hinnasto

1 viikko 29€ (7 vrk)
2 viikkoa 49€ (14 vrk)
4 viikkoa 79€ (28 vrk)
Vitriinipaikka 2€ / tuote
Hälyt (vaate-, tarra-, vaijeri-, sekä aktiivihälyttimet) 0,10€ / kpl
Ylimääräiset tarrat 0,50€ / arkki
Siistinäpitopalvelu 1€ / päivä

Vuokra-aika ja tilitykset

 • Pöytävuokra on 29€ / viikko ja vuokrasopimus tehdään vähintään viikoksi. Pöytävuokra maksetaan varauksen yhteydessä.
 • Vuokrahinta sisältää 3-arkkia viivakoodillisia tarroja. Käytä vain näitä tarroja myydessäsi tuotteita ViaDia-torilla. Halutessasi voit ostaa lisätarroja 0,50€/arkki. Lisäksi suosittelemme suojaamaan myytävät tavarat varashälyttimillä. Varashälyttimiä voit ostaa tuotteillesi 0,10€/hälytin.
 • Tuotteet voi tuoda vuokrapöydälle edellisenä iltana arkisin klo 17:00 ja viikonloppuisin klo 14:00.
 • Vuokrapöytä tulee tyhjentää viimeisenä vuokrapäivänä vähintään tuntia ennen ViaDia-torin sulkeutumista, arkisin viimeistään kello 17 ja viikonloppuisin viimeistään klo 14 mennessä. Jos pöytää ei tyhjennetä määräaikaan mennessä, peritään pöydän tyhjentämisestä 10€ tyhjennysmaksu.
 • Noutamattomat tuotteet ja tilitykset säilytetään viikon ajan, jonka jälkeen ne siirtyvät ViaDia-torin omistukseen.
 • Myyntipöydän tuotto tilitetään vuokraajalle viimeisenä vuokrapäivänä, tavaroiden noudon yhteydessä. Varaa mukaasi henkilöllisyystodistus. Näin voimme tilityksen yhteydessä varmistaa tilitykset oikealle henkilölle. Jos myyntipöytä on vuokrattu vähintään kahdeksi viikoksi, on välitilitys arkisin mahdollista. Teemme myös tilitykset suoraan pankkitilille niin toivottaessa. KYSY MYÖS SUOSITTUA PÖYDÄN SIISTINÄPITOPALVELUAMME!

Tuotteiden myynti

 • ViaDia-torilla voi myydä ainoastaan ehjiä ja toimivia tuotteita. Myyjä on vastuussa tuotteiden toimivuudesta.
 • ViaDia-torille ei saa tuoda myyntiin laittomia tuotteita (piraatit), aikuisviihdettä, lääkkeitä, elintarvikkeita, liuottimia tai myrkyllisiä/syttyviä aineita. ViaDia-tori pidättää itsellään oikeuden poistaa myynnistä sopimattomaksi katsomansa tuotteet.
 • Laita hintalappuun yksityiskohtainen kuvaus tuotteesta. Laita kadonneiden lappujen tilalle uudet. Jos muutat hintaa, pitää sinun vaihtaa kokonaan uusi hintalappu vanhan tilalle. Pidä myyntipaikkasi siistinä. Tarkista ettei tuotteesi ole kulkeutunut muihin pöytiin.

Vahingot ja vastuu

 • Myynnissä olevat tuotteet ovat pöydänvuokraajan vastuulla.
 • ViaDia-tori ei korvaa rikkoontuneita, kadonneita tai varastettuja tuotteita. Tori ei myöskään korvaa tulipalon tai vesivahingon seurauksista asiakkaan tuotteille. Pöydän vuokraajan on hyvä tarkistaa oma kotivakuutuksensa voimassa olo.
 • Mikäli huomaat epäilyttävää toimintaa, ota yhteyttä henkilökuntaan. Varkauksista ilmoitamme poliisille.

ViaDia-toria ylläpitää kristilliseltä arvopohjalta toimiva diakoniatyön ja sosiaalialan paikallisjärjestö ViaDia Järvenpää ry. Se on osa Suomen Vapaakirkon ja Järvenpään Vapaaseurakunnan toimintaa, jonka tarkoituksena on tehdä työtä aineellisen, henkisen ja hengellisen eriarvoisuuden lievittämiseksi Järvenpäässä. Toiminnasta tulevat varat ohjataan tähän työhön. ViaDia-tori vastaanottaa lahjoituksena hyväkuntoista tavaraa, mm. Vaatteita, irtaimistoa ja huonekaluja myyntiin.

—————————————————

Olemme ottaneet käyttöön Kirppari-Kalle verkkovarauspalvelun. Voit alla olevasta linkistä varata itsellesi pöydän suositulta ViaDia-torilta, seurata myyntiä tietokoneelta tai älypuhelimeltasi. Rekisteröidy alla olevasta linkistä!

VARAA PÖYTÄ TÄSTÄ LINKISTÄ

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

————-

Payment service provider

Paytrail Oyj (2122839-7) acts as an implementer of the payment handling service and as a Payment Service Provider. Paytrail Oyj will be shown as the recipient in the invoice and Paytrail Oyj will forward the payment to the merchant.
Paytrail Oyj is an authorized Payment Institution. For reclamations, please contact the website you made your payment to.

Paytrail Oyj, business ID 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181830
www.paytrail.com

Netbanks

Paytrail Oyj (FI2122839) provides netbank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.

————–